ЗА МЕН

 Да се запознаем 


„Няма успешни хора, които никога в живота си не са се препъвали и не са правили грешки. Има само успешни хора, които са допускали грешки, след което са променили плановете си на база на миналите неуспехи.”

Стив Джобс


      Аз в две думи – digital junkie, типичен представител на Gen Z. Да, наистина обичам да прекарвам тонове време, докато разучавам технологии. Напоследък сред инетересите ми се отличават автоматизациите на професии, изкуствения интелект и трейдинга. Сигурна съм, че начинът ни на живот ще бъде все по-силно свързан с технологиите.

     Изкривена съм в собствени девиации, като всички останали.

       Но нека не се лъжем – сред любимите ми теми са и емоциите на хората, психологията, личностното развитие. Обичам да се срещам с нови за мен, интересни личности и да чувам различни гледни точки. Понякога е доста вдъхновяващо, като свежа храна за размисъл. В свободното си време обичам да чета най-различна литература и да прекарвам време навън. Определено се разтоварвам със стрелба (на предназначените за това места :D).

       Напоследък все по-често си задавам въпроса мога ли да дам нещо на хората около мен, а не какво мога да взема.

      Всеки има недостатъци – не пропускам да анализирам както успехите, така и неуспехите си безпристрастно. Мисля, че резултатите винаги трябва да бъдат измерими.

     Вярвам в процеса на учене. Според мен ключово умение е да разширяваме хоризонта си през целия си живот, независимо в каква посока. Но нека не забравяме, винаги да бъдем тук и сега, правейки нещата по възможно най-добрия за момента начин.